Sverre Bragdø-Ellenes

Reidar Wangensteen

SSverre Bragdø-Ellenes (f. 1976) fattet interesse for ikk lysten på advokatyrket i tidlig alder. Han var heller ikke så gamle karen da han så smått begynte ferden mot sin yrkestittel. Det var nemlig en utfordring i seg selv å være den midterste i søskenflokken. DFor dermed ble han også megleren og denne trioens naturlige utvalgte når slikt som ukepenger skulle forhandles. På Under arbeidsuken på ungdomsskolen ble Sverre utplassert hos en mandalsadvokat. Dermed var det gjort. Det var det han skulle bli. De første årene etter studiet ble tilbragt i hovedstaden i et stort advokatfirma før han arbeidet med forskning og undervisning ved på Universitetet i Oslo. Men Sørlandet fristet og til slutt trakk han sydover. Sverre innrømmer at det prates en del juss innenfor hjemmets fire vegger. Kanskje ikke så merkelig med en kone som har samme profesjon, med doktoravhandling i forvaltningsrett, og klagebehandling som spesialfelt og Universitetet i Agder som arbeidssted. Ellers har Sverre en forkjærlighet for systematikk – og er glad i å skrive. Han har både vært medforfatter og utgitt flere bøker knyttet til juss. Familien er glad i kunst og musikksom sådan er musikkelskere og alle spiller et instrument. Sverre selv lytter gjerne til klassisk, jazz eller klezmer-musikk , utkommet fra en gruppe mennesker som levde under til dels trange kår. Han har også en forkjærlighet for eiendom og investeringer. I sitt yrke er Sverre en dedikert rådgiver, strateg og tvisteløser – både ved forhandlinger og i retten om det er nødvendig. Sverre verdsetter å omgås mennesker fra ulike miljøer og alle sosiale lag av samfunnet.

PARTNER

Utdanning
Cand. jur. 2001, Universitetet i Oslo

Praksis
-Vitenskapelig assistent, Nordisk Institutt for Sjørett, 2000-2001
-Advokatfullmektig advokatfirma BAHR (Oslo), 2001-2002
-Forsker og foreleser ved Nordisk Institutt for Sjørett, Universitetet i Oslo, 2002-2006
-Advokat hos Advokatfirma Wangensteen, Wigemyr & Co DA fra 2006-2012. Partner fra 2009
-Advokat/partner, Wangensteen & co advokater AS fra 2012

Arbeidsområder
-Forretningsjus
-Kontraktsrett
-Fast eiendoms rettsforhold
-Sjø-, transport og forsikringsrett
-Konkursrett
-Prosedyre

Verv
-Styreverv i ulike eiendomsselskaper
-Samarbeidsadvokat for medlemmer i Huseiernes Landsforbund


Fredrik Engenes

Reidar Wangensteen

Frederik Engenes (f. 1979) har drevet i flere år som advokat, og valgte opprinnelig studiet ut i fra allsidigheten og mulighetene som lå i faget. Han er yngstemann i en søskenflokk på fire, og ble tidlig opplært i å sørge for at egne interesser ble ivaretatt i kamp med eldre søsken.

Etter en periode i Oslo og arbeid i offentlig forvaltning bar turen til Sørlandet og vakre Søgne. Etter en periode som advokatfullmektig startet han opp eget firma med en ansatt i Vennesla, før han ble en del av Wangensteen & CO Advokater.

Fredrik har alltid har vært opptatt av folks vel og vel og trives godt i rollen som konflikthåndterer og rådgiver.

Fredrik er den eneste i firmaet som kommer til jobben på sykkel. Han er i tillegg til å være en travel trebarnsfar, en stor sportsentusiast med hovedfokus på fotball. Han er tidligere håndballspiller og er aktiv som både leder og spiller i den lokale tennisklubben. På fritiden slapper han av med fotball og musikk, gjerne norske/utenlandske rock/indieproduksjoner i den grad familielivet tillater det

PARTNER

Utdanning
Cand. jur. 2005 (Universitetet i Oslo)

Praksis
-Praksis hos Sivilombudsmannen
-Namsfullmektig Oslo Byfogdembete 2005-2007
-Forbrukerrådet 2007-2008
-Advokatfullmektig 2008-2010
-Egen praksis fra 2010
-Advokat/partner Wangensteen & co advokater AS fra 2013

Arbeidsområder
-Barnefordeling
-Kontraktsrett
-Arve- og familierett
-Arbeidsrett
-Tingsrett/panterett
-Forretningsjus
-Prosedyre


Elif Karadzha

Elif Karadzha

Elif er kontorets sekretær. Elif er opprinnelig økonomiutdannet fra Bulgaria og innehar en utrolig kompetanse og arbeidsinnsats i sitt daglige arbeid. Hun er presis i arbeidet hun foretar seg har i løpet av kort tid lært seg både norsk muntlig og skriftlig på imponerende vis.

Elif er familiekjær og innimellom reiser hun tilbake for å besøke familien i Bulgaria. Hun overrasker oss på kontoret med hjemmelagde delikatesser, og er opptatt av økologisk mat og er en aktiv hjemmedyrker av planter og grønnsaker.

Om våren kommer hun jevnlig til arbeid på sykkel er et sprekt og sosialt tilskudd til kontoret.