Personvernerklæring for wlaw.no

Sist oppdatert: 22.02.2024

Vi setter pris på at du besøker wlaw.no og verdsetter ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår hjemmeside.

  1. Innsamling av personopplysninger: Vi kan samle inn personopplysninger som navn, e-postadresse og annen relevant informasjon når du frivillig sender den til oss gjennom skjemaer eller annen kommunikasjon på nettstedet.
  2. Bruk av personopplysninger: Vi bruker dine personopplysninger til å svare på dine henvendelser, levere tjenester du ber om, forbedre vårt nettsted og kommunisere med deg på en måte som er relevant for deg.
  3. Deling av personopplysninger: Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle juridiske krav, beskytte våre rettigheter eller håndheve våre retningslinjer.
  4. Informasjonskapsler (Cookies): Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, men dette kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.
  5. Sikkerhet: Vi tar sikkerhet på alvor og implementerer tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.
  6. Lenker til tredjeparts nettsteder: Vår nettside kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for personvernpolitikken eller praksisen til slike nettsteder og oppfordrer deg til å lese personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.
  7. Endringer i personvernerklæringen: Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden, og datoen for siste oppdatering vil bli endret.

Ved å bruke wlaw.no samtykker du i vår personvernerklæring.

Dersom du har spørsmål angående denne erklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på Tel.: + 47 402 909 85 eller
E-post: sbe@wlaw.no.

Skroll til toppen